NAKANE I ZAHVALE

Hvaljen Isus i Marija draga moja obitelji. Obracam se svima Vama jer znam da ima netko tko brine i moli za mene, kao i ja za sve Vas. Molim Vas da se pomolite za mene. Danas mi je rođendan i jako sam tuzna. Moj otac je daleko od mene i moj decko.. Mnogo mi nedostaju. Gospodine, Ti znas zasto sam tuzna. Blagoslovi moju majku koja se od jutros na mene dere. Isuse, znam da njoj moje ucenje i ispiti puno znace ali Isuse ja se vise ne mogu razapinjati. Trudim se uciti ali nista ne mogu zapamtiti a ovisi mi treca godina a ovo sto studiram volim. Tesko mi je. Blagoslovi moju majku, omeksaj joj srce da shvati da ima gorih stvari jer nas odnos se pogorsava samo radi ispita koje ne prolazim a dajem sve od sebe. Isuse, misli Ti. Tebi sve povjeravam. Pomozi da Ti vjerujem i predam cijelu sebe. Podari mi strpljenja, poniznosti i ljubavi prema bližnjima. Oče, Tvoja volja neka bude! ♥ Bog Vam stostrusko vratio! +(am)


Molim te sveti padre Pio da pogledas na neznatnost gospodina Marka koji je u smrtnoj opasnosti, smiluj mu se, ozdravi ga i daj mu mogucnost ispovijedi i bolesnickog pomazanja, ali neka ne bude moja nego tvoja volja Gospodine!!
Iscijeli Gospodine po zagovoru padre Pia moju ranu po kojoj mislim da sam odgovorna za sve, osnazi dar mudrosti u meni da mogu jasno razabrati situacije u kojima ja trebam nesto poduzeti.
Obrati mog muza i tatu.
Hvala sveti padre Pio. (BT)


Molim za zdravlje i sretan porod djeteta. Prijeti mi pobacaj i prijevremeni kraj zivota. Znam da je Bogu sve moguce. Molim da Bog dotakne srce i um gospodje Jarmile da donese pozitivnu odluku. Da mi Bog posalje na put ljude koji ce dozvoliti crkveno vjencanje. Za mir i vecu vjeru i da zivim i prepoznajem Bozji plan i Njegovu volju u svom zivotu. (MV)


Sveti Padre Pio, po tvome zagovoru molim Dragog Gospodina Isusa da me svojom Božanskom snagom ozdravi od teške bolesti karcinoma i ojača moje tijelo izliječi svaku ranu na meni i podari mi milost ozdravljenja.Isuse dotakni me svojom ozdraviteljskom snagom i podari mi zdravlje i iscjeli svako zlo iz mene jer te ljubim i vjerujem Ti.Amen! (DM)


Sveti Padre Pio prika Isusu molitve za duhovnu preobrazbu moje obitelji,kao i za fizičko ozdravljenje mene i moje majke A.M


Sveti Oče Pio molim te budi moj zaštitnik čuvaj me i brani i usliši moju molitvu ako je to volja Očeva . (AP)


Dragi padre Pio, ovog puta te želim zamoliti da zaštitiš sve svećenike i da isprosiš milost kod Boga oca našega za nova duhovna zvanja. Osobito te molim da čuvaš dragog fra Rozu. Isuse hvala ti što vjerujem u tebe, pomogni mi da tako bude zauvjek. Amen (sb)


Sveti Padre Pio po tvome svetome zagovoru, molim te, pomozi mi prepoznati Bozju volju u mome zivotu. Trebam li zivjeti sama ili u braku? No, najvaznije od svega, stiti me u zivotu i pomozi mi da na kraju ovoga zivota stignem kod Gospodina. (MR)


Faljen Isus i Marija.
Sv Padre Pio predajem i svoju obitelj da nam das mir i sve prepreke koje nas more da ih izmolimo sa tobom i nasim Ocem nebeskim,predajem i svoje srce daj mi ljubavi i sve sto nevalja ti me opominji i vodi me na pravi put. (mv)


Molim Vas, draga braćo i sestre, da se pomolite za mene kako bi duhovno i tjelesno ozdravila te da mi dragi Bog pošalje dijete. Bog Vas blagoslovio! (sb)


Blaženi sveče, o tebi mnogo čuh. Molim ti se svim srcem da ostanem trudna, isprosi kod Boga tu milost. Za živo, zdravo i sretno dijete. (B)


Molim vas pomolite se za mene da ozdravim i da rastem u vjeri. Hvala. Bvb (Katica)


Sv. Padre Pio zagovaraj moju obitelj pred Gospodinom, za mir, obraćenje srca i spas duša te da nas Gospodin oslobodi od svega što nije od Njega. Amen! (m)


Sv. Padre Pio, molim Te, isprosi kod Vječnog Oca oporavak i zaustavljanje širenja bolesti mojoj mami Terezi. Hvala Ti! (ak)


Molim te Gospodine oslobodi me straha od bolesti!Pomozi mi da mi kralježnica ozdravi i da dobijemo konačno jos jedno djete koje toliko zelimo.Isuse, ja se uzdam u Tebe, pomozi mi. (dp)


Molitva za zdravlje duše, tijela i duha za moju jedinu sestru i Božiji blagoslov da pronađe posao na kojem će vršiti Božju volju i biti sretna. (ml)


Sv.Padre Pio molim te za zdravlje moje obitelji,posebno za ozdravljenje mog sina Luke! (ag)


Padre Pio moj najmiliji svece!
Molim te izmoli mi od nebeskog Oca mir u duhu , dusi i tijelu za mene i moju obitelj.  Budi mi pomocnik u borbi za mog ovozemaljskog zivota.
Odagnaj svako zlo od moje obitelji i sve one koje nosim u ❤️ .
Hvala Padre Pio za sve molitve koje si mi do sada uslisao! (Darka)


Sveti Padre Pio, predajem u tvoje blagoslovljene ruke moju obitelj, naše zajedništvo i sve ono sto je pred nama. Cuvaj nas i štiti.
Cuvaj i moje prijatelje, moju djecu u vrtiću i njihove roditelje, braću iz molitvene zajednice, moju domovinu.
Amen! (vr)


Sveti oče Pio, primi me za svoju duhovnu kćer. Moli za obraćenje moje i moje obitelji (vm)


Padre Pio primi me za svoju Duhovnu kćer. Prati me i štiti u opasnostima i pomozi da sretno stignem u Nebo Ocu i Kristu. Amen (sv)


Sv. Josipe i Majko Marijo, sv.Padre Pio molite se i cuvajte moju djecu i obitelj branite nas od svakoga Zla.Pomozite meni pronaci posao na kojem necu trebati raditi nedjeljom i blagdanima. Hvala ti na svemu Isuse moj!! (k)


Sv Padre Pio po zagovoru tvome udjeli mi mir u srcu,puninu Kristove ljubavi,da pronadem zivotnog partnera neka bude po volji Tvojoj. Amen. (a)


Molim te Boze izvedi moju sestru i njenu obitelj na pravi put. (lj.b)


Padre Pio, moli za M zdravlje (jk)


Sv.Padre Pio preporucam tvom zagovoru moju obitelj,nase fizicko i psihicko zdravlje da nas zagovaras kod nebeskog Oca !Pod tvoj zagovor stavljam i covjeka u kojeg sam zaljubljena da ga oslobodis od svih strahova i bolesti! (S)


Sveti padre Pio molim te za ozdravljenje duše i tijela svih članova moje obitelji, za obračenje i spoznaju ljubavi Gospodnje.Molim te pomozi da rješimo financijske probleme .Moli za naše pokojne.Daj da svi slavimo vječnu Kristovu ljubav. Amen (db)


Molim za zdravlje i mir u svojoj obitelji, za Božji blagoslov. Zdravlje i ozdravljenje bolesnih, mojih najdražih kojima je najpotrebnije. Za pokoj vječni mojih najdražih, mojoj dragoj mami, svim dušama kojima je najpotrebnije.
Hvala dragom Bogu, hvala Padre Pio na svemu što imam, hvala na svim Vašim blagoslovima! ❤ ❤ ❤ (t.š.)


Dragi sveti padre pio! Molim te! blagoslovi sa nebesa mene i sve moje mile i drage koje nosim u srcu!! I izmoli nam svima obilje zdravlja i Bozjeg blagoslova! Od srca te molim! Veliko hvala! Tvoja sestra renata.😊


Hvaljen Isus i Marija. Hvala ti moj zagovorniče, moj duhovni vođa, moj Sv. Padre Pio za sve milosti koje daješ mojoj obitelji. Kao što si ti molio Gospodina da “Ostane s Tobom” tako te i ja molim da Gospodin i Ti ostanete zauvijek u prisutnosti mojih roditelja i moje obitelji. BVB (tg)


Za ozdravljenje tjela i duse. (ii)


Za MIR u Duši, Duhu i Tijelu! (mc)


Hvaljen Isus i Marija! Sv. Padre Pijo molim te za zdravlje moga muža i brzu dijagnozu, započinjemo dan s Bogom puni nade i ufanja. Zahvaljujem se na svakom daru. (nt)


Po zagovoru sv.Oca Pia, i po zagovoru Majke Marije, Gospodine otkloni od nas svako zlo, oslobodi nas od zamke neprijatelja. Molim za mir, riješenje i blagoslov. Neka Gospodine bude volja Tvoja! Padre, hvala Ti što si me doveo k sebi! Ne dopusti da moja vjera slabi! Hvala, Gospodine na svim milostima i dobročiniteljima! Hvala za moju obitelj! Hvaljen uvijek bio Isus i Njegova Majka Marija! (M)


Kroz zagovor sv. Padre Pija molim dragog Gospodina Boga da mi podari ozdravljenje od teške bolesti. Vjerujem Gospodina jer On me hoće ozdraviti i ojačati. Bog moj jest Bog koji spašava i ja Ga ljubim jer je tu kraj mene. Hvalim te Bože što si me uslišio. Amen! (dm)


Hvaljen Isus i Marija. Molim vas da se pomolite za moju sestru i njenu obitelj. Svekar i svekrva su im rekli da moraju izaći iz njihove kuće. Imaju dijete invalida. Neka sv. Padre Pio omekša njihova srca da mogu ostati u kući. Amen! (ab)


Hvaljen Isus i Marija, draga braćo i sestre u Kristu molim vas da molite za obraćenje moga supruga, moje svekrve, mojih roditelja, moje sestre i moje kume. Također da se u Hrvatskoj ozakoni neradna nedjelja. Božji Blagoslov svima! (ma)


Hvaljen Isus i Marija,ako moze da se pomolite za obracenje meni jedne jako drage osobe,da mu se milosrdni Bog smiluje,iscjeli mu rane na dusi,podari mu mir,oslobodi ga od nadovezanosti na grijehe,i upravi na pravi put. Vjerujem da je Bogu sve moguce,i kad se vise ruku sklopi da je molitva jaca. BVB (sb)


Hvaljen Isus i Marija. + Molim Vas ljubljena braćo i sestre da u svoje molitve stavite prvo moju obitelj. Moga oca, sestru i moju majku kojoj je najviše potrebna molitva. Ne prihvaća Boga i nikad je, ne želi čuti za njega. Odnosi su nam narušeni, mama je skroz skrenula.. Gospodine ozdravi je i blagoslovi. Drugo, od srca Vas molim da molite za mene.. Da me Isus očisti od svih zlih misli i demona i da mi Isus oprosti ako neke misli svjesno potičem a ne želim ih.. To me jako uznemirava i ne mogu moliti, blokirana sam. Također, studiram drugu godinu faksa i nemam volje za učenjem.. Jako teško pamtim i koncentriram se.. Gospodine, pomozi mi. Isuse misli Ti. Moj najdraži Padre Pio, ozdravi duhovne i tjelesne moje rane.. Ozdravi oči moga srca.. I ja molim za sve vaše nakane. Neka Vam Gospodin stostruko uzvrati ! Bvb <3 + (am)


Bože molim Te za obraćenje i ozdravljenje duha, duše i tijela mog dragog muža; za blagoslov i zdravlje naših sinova, ozdravi bolesti koje nas priječe da živimo i služimo ti u punini dostojanstva djece Božje. Neka bude Tvoja volja Bože i neka se Tvoja ljubav širi, ispunja nas i sve oko nas. Hvala ti Isuse Kralju naš! Majčice Marijo i padre Pio molite za nas. (M.K)


Molim za zagovor svetog Padre Pio za psihičko i duševno ozdravljenje Marija te Izbavljenje od kocke i drugih napasti. Bože usliši i pomozi! (N)


Supruga mi je pod urokom i djeca, a zli duhovi su u kuci. Supruga mi dala rastavu braka, nisam joj nista napravio, a djeca bjeze od mene. Molim se i obratio sam se svecenicima, molitve su krenile zelim spasit svoju obitelj iz ralja zla. BVB (D.J.)


Molimo za ostvarenje Gospina plana – Međugorje. (M.G.)


Molimo za malu curicu od 10 godina koja ima rak da ozdravi. Molimo, također, i za jednu obitelj čija djeca vole vjeronauk i crkvu, ali im roditelji nisi obraceni pa da im Gospodin obrati srca i udjeli vjeru. Hvala Gospodinu. (Z. Č.)


Padre Pio molim te i vjerujem ti u tvoje čudesno ozdravljenje za Antu Brnadu koji je teško bolestan. Vjerujem u tvoj zagovor i tvoju pomoć. Kao što si nebrojeno puta pomagao meni i činio čudesa tako pomozi molim te i ovaj put. (M.P.)


Za mog budućeg muza da mi ga Gospodin providi u moj život, te za sve nakane na ovoj stranici i sve ljude sirom svijeta i njihove potrebe po zagovoru sv oca Pia . (A.P.)


Potrebna mi je molitva zbog narušenog zdravlja kao posljedica stresa uslijed razvoda. Suprug je ostavio mene i sina zbog druge žene i pokrenuo razvod. Cijelo vrijeme molim za njegovo obraćenje i prikazujem ga na misama i jako mi je teško prihvatiti cijelu situaciju. Na izmaku sam snaga. (K. S.)


Molim zagovor Padre Pia za ozdravljenje od bolesti štitnjače. (M)


Pomolite se za moju obitelj koja je u raspadu zbog alkohola i nerazumijevanja. Stalne su svađe i sve to jako boli. Uz to Bog me zove u svećenike, ali zbog bolesti nemogu pristupiti u samostan! Nek Gospod dade mir i otvori vrata za moje služenje! (D.M)


Da nam Bog udijeli blagoslov i mene i mog muza blagoslovi djetetom. Mladi smo bracni par koji je u braku godinu i pol i ne uspijevamo jos dobiti dijete. Sjetite nas se u molitvama.  (C. A.)


Molite se, draga braćo i sestre, u čast Sv. Padre Pija, na nakanu za ozdravljenje majke od raka dojke. Božji blagloslov! (M.K.)


Po zagovoru sv.Padre Pia hvala na uslisanim molitvama da je sve zle sile otklonio od nase kuce i ,nase imovine i naseg dobra i od svih nas,nek nas stiti svojim zagovorom kod Presvetog Trojstva.Amen!Aleluja.Hvala


Sv. Padre Pio moli za mene da obnovim odnos sa svojom braćom jer me jako boli naša otuđenost, da budemo prava braća. Pomozi mi da se ja promjenim i uvidim svoje mane, te da budm najbolj što mogu biti. Daj da radim svoj posao najbolje što mogu i da pronađem pravi put za sebe. Blagoslovi moj brak.


Zelim se preporuciti u vase molitve za moje zdravlje mir jacu molitvu i vjeru u mojoj obitelji po zagovoru sv.Pia. BVB (Lj. K)


Dragi Padre Pio, podari zdravlje i mir meni i mojoj obitelji. Molila bih te još da uskoro nađem posao u struci, ako to nije moguće, bar neki posao srodan mojoj struci. Za ostale nakane drugih kršćana, molit ću. (Katarina)


Draga braćo i sestre, pomolimo se zajedno Gospodinu za dušu 15-godišnjeg dječaka koji si je oduzeo život. Neka mu Bog bude milosrdan i primi ga čim prije k sebi u Nebo te donese mir u srca njegove obitelji. Amen!


Drage sestre i braćo u Kristu, molim vas da u svoje molitve uključite mog zaručnika koji se bori s ovisnostima o klađenju i mobitelu. Uskoro ćemo se vjenčati, te također naš brak preporučam u vaše molitve. Da Gospodin iscijeli sve slomljeno i oslobodi zaručnika od ovisnosti s kojima se bori. Bog vas blagoslovio


Hvaljen Isus i Marija. Molim vas molite za djevojcicu Dianu (15 godina) koja ce imati vrlo tesku operaciju tumora na mozgu. Neka se Gospodin smiluje i proslavi. (I)


Molim te Isuse da se moji roditelji vrate tebi. Molim te padre Pio moli za moje roditelje. Sve vas molim molite za obracenje gresnika,umiruce ovoga dana,duse u cistilistu i nerodjenu djecu. Hvala vam svima. Boze tebi neizmjerna hvala,cast i slava! Volim te (M)


Molim vas, molite za djecaka koji ne moze hodati samostalno zbog prijevremenog rodjenja! Isuse, tebi je sve moguce! Ozdravi ga! (D.K)


Molim za svoga supruga da mu Isus izliječi sve rane koje mu je majka ucinila kao i otac te krivi ljudi da mu otkloni svako zlo, strah i nemir u ime našega saveza braka i Isusa da ojača kao suprug i otac osoba jer ga vlastita “majka”preko nećakinja odvaja sebično od toga da se posveti sebi, meni i stvaranju vlastite obitelji.Neka nas Gospodin sa svojom vojskom nebeskom zaštiti od njih Amen (N)


Molim vas molite se za mene da se oslobodim straha i krenem u zivot slobodna. Molite i za sve bolesne, usamljene posebno stare,djecu bez roditelja i majke koje zele abortirati.Hvala vam svako dobro i OBB. (A.R.)


Draga braco i sestre molim Vas da me preporučite u svojim molitvama u velikim sam financijskim problemima ne vidim izlaza obuzeo me strah i beznađe.Jako se bojim za svoju obitelj.Molim Vas da se pomolite za mene da pronađem iz ove situcije. BVB.


Molim vas, molite za obracenje mojih roditelja. Posebno za majku, da se oslobodi ogorcenosti i ljutnje koju nosi u sebi kroz zivot, i za muza da je vise postuje. I da se tako napokon uspostavi mir,sloga,postovanje, razumjevanje u nasim odnosima u obitelji, umjesto svakodnevnih prepiranja, vike, vrijedanja,omalovazavanja,iskaljivanja,mrznje… Molim vas pomozite mi u tome,da nisam sama. I za sve takve obitelji.Hvala vam od srca…


Braco i sestre, molim vas da stavite u Vase molitve meine i moga muza i nas brak. U braku smo tek dvije godine, a on zeli razvod. Molim Isusa da mu dotakne srce da shvati da je u zivotu najvazniji Bog, brak i obitelj. I da ga Isus vrati na pravi put.


Draga braćo i sestre, molim vas da se u molitvi sjetite moje sestrične Natalije koja je oboljela od karcinoma. Molite za nju i za njenog dvogodišnjeg sina. Sveti Padre Pio, svim srcem te molim, podari zdravlje Nataliji i svim oboljelima od teških bolesti, budi oslonac njima i njihovim obiteljima. Amen


Za mog budućeg muza, da mi ga Gospodin providi i pošalje u moj život Amen. (A.P)


Moja bebica ima urođenu deformaciju mozga, zbog toga je hipotona i ima epilepsiju. Idemo na vježbice i stalno odlazimo doktorima. Čvrsto vjerujem u zagovor sv. Padre Pija i njegovu pomoć da moja curica jednoga dana može stati na svoje noge. “Moli. Nadaj se. Ne brini.” Molim vam da nam se priključite u molitvama, neka Božji blagoslov bude sa svima vama. (tb)


Hvaljen Isus i Marija,molim Vas da u svoje molitve stavite dvoje mladih(momak i cura) da Bog posalje blagoslov na njih i njihovu ljubav,da sve ono sto nije od Boga ode od njih Boze neka bude volja tvoja!


Sv. Padre Pio, koji si na zemlji bio toliki Isusov miljenik, čije molbe Isus nije odbijao, molim te izmoli mi kod Isusa milost ozdravljenja od fizičkih i duševnih boli. Osobito od strahova i fobija koje podnosim i oslobođenje od ovisnosti te ujedno i obraćenje osobe koju mi je Gospodin stavio na životni put. Da tako kao “kompletan” čovjek mogu osnovati obitelj i biti dobar suprug i otac. Zavjetujem se da ću svojim životom svjedočiti djela koja mi učini Gospodin! Hvala ti Isuse, hvala Padre! AMEN!


Božiji Blagoslov svima Vama. Molim Vas da u svoje molitve i nakane stavite i moje roditelje Marka i Anđelku. Da im Gospodin po zagovoru Sv. Padre Pia donese Mir Mir Mir i Blagoslov u brak i obitelj. BVB


Braćo i sestre u Kristu molim Vas da u svojim molitvama se spomenete i moga brata koji je psovač, alkoholičar i daleko od Gospodina. Po zagovoru sv. Padre Pia molim da mu se Gospodin smiluje, oprosti mu i oslobodi ga. Amen. I. P.


Molim za molitvu obraćenja mene, moje kćerke Nikoline i njenog nevjenčanog muža Paula, i krštenje njihovog djeteta Nou. Molim također i za njihovo sakramentalno vjenčanje. Paul je profesor joge. Božji blagoslov


Molitva za ozdravljenje Ivica Viskup koji je 10.12.2016 godine imao teški moždani udar i još je u bolnici nemože niti govoriti niti hodati niti se hraniti a nalazi se u bonici u Beču.


Molim zagovor sv. Padre Pia za duhovno i tjelesno zdravlje clanova moje obitelji,a najprije obracenje.Neka im svemoguci Bog bude na prvom mjestu,da se zaposle i zasnuju prave vjernicke obitelji.Molim za sve molitelje i ljude dobre volje,za nasu Domovinu,politicare,svecenike i sv Oca.Hvala svim moliteljima i preporucam se !


Hvaljen Isus i Marija, molim Vas da kroz molitvu molimo za ozdravljenje, strpljenje moga mlađeg djeteta i za bolji uspjeh u školi starijeg sina u sedmom razredu.


Molim vas molite za mene i moju obitelj da se svi obratimo i krenemo putem dragog nam Isusa. (G)


Po nakani za zdravlje bolesnih u obitelji. (M.B)


Sv.Padre Pio moli dragog Isusa da u mom srcu zavlada vjera, ufanje i ljubav. Da se prekinu lazi i klevete koje se iznose protiv mene.
Hvala ti, Marina


Za zdravlje duse i tijela.mene i svakog clana moje obitelji.i posebno spas dusa svih koje imam u srcu….i uslisanje molbe….hvala ti oce pio….vt.r.


Milost obracenja zajednu zensku osobu K.R.P.Za njeno spasenje i snagu da se odupre zlu i zavapi Gospodinu.


Sv. Padre Pio molim te isprosi od Boga svecenika kod kojega cu ici na zivotnu ispovijed…i molim te isprosi od Boga da me oslobodi od svakog zlog utjecaja.


Za supruga, da se jedan sudski spor rjesi u njegovu korist. I za nasu financijsku situaciju tj posao. I za obitelj! (A.D.)


Za umrle iz obitelji Sesar,Kozul,Birmili,Štiglec i za sve koji će danas umrijeti!


Hvaljen Isus i Marija! Moj suprug je otisao u inozemstvo raditi. Jako mu je tesko pala razdvojenost od obitelji i prijatelja. Jako je puno losih stvari i nepravde. Molite Isusa i Mariju da mu da zdravlja i snage da sve izdrzi, da ne padne u depresiju. N.Š.


Hvaljen Isus i Marija ljubljena braćo i sestre. Od srca vas sve molim ako možete da me stavite u molitve. Dugo se borim sa prisilnim mislima protiv Isusa, Duha Svetog i Gospe. Čak i onih misli koji su smrtni grijesi.  Osjećam da ću goriti u paklu radi tih misli. Ne vidim izlaz i jako se bojim. Pomolite se, molim vas, da mi Gospodin podari dar mudrosti. Na sve sam spremna Isuse i sve prihvaćam samo da vidim Tvoje Lice na kraju svega. Bvb


Molila bih vas za molitvu za pronalazak pravog posla za mene. Već sam 6 mjeseci nezaposlena, osjećam se depresivno i cijela situacija jako loše djeluje na mene i moju obitelj.  (Z.V.)


Za zdravlje i mir i ljubav u cijeloj mojoj obitelji. I cijelom svijetu.


Molim Vas molitvu da moj sin Pavao ozbiljno shvati školu, uči i obrati se. Padre Pio pomozi u molitvi!


Molim vas da se zajedno samnom molite za zdravlje moje mame koja ima problem s kičmom,a puno radi i da mi Bog pokaže pravi put, trebam li ući u brak ili ne, vrlo sam nesretna! (D)


Draga braco i sestre u Kristu, molila bih vas za molitvu za mog muza da se obrati i da mu Isus dotakne srce i da shvati da je u zivotu najvazniji Bog, brak i obitelj. U braku smo dvije godine a on pomislja na razvod, samo Bog moze uciniti cudo i spasit nas brak. Bvb


Molim Gospodina da ukloni zapreke za obranu diplomskog ispita  kćeri i državnog ispita sina.Hvala Presvetom Trostvu i svim Svetima.Hvala i moliteljima na podršci. (VD)


Molim ,neka sva moja djeca, budu u vjeri u Isusa. Moj brak se raspao, molim Isusa za snagu i vjeru , da budem vjerna sv.Sakramentu ….dok nas smrt ne razdvoji. Molim za moga muza.


Za sretnu trudnocu i bebicu!  Za zagovor sv. Padra Pia, za moju obitelj, da je Bog stiti i cuva. Za sve nase obitelji,da se svi obrate i ucvrste u vjeri! BVB (D.S.)


Molite za moje ozdravljenje. Imam probleme sa kicmom i puknutom tetivom u lijevom ramenu i ukljestenje zivca u gornjem dijelu kicme i disfunkciju kicme i trpim jake bolove vec dvije godine. Hvala vam braco i sestre u Kristu.


Molim vas pomolite se za moje zdravlje. Trpim teske bolove vec dvije godine. Imam ukljestenje zivca u kicmi i puknutu tetivu u lijevom ramenu te disfunkciju kicme. Hvala vam draga braco i sestre u Kristu. LJ.G.


Za duhovna zvanja u našem narodu, te obraćenje i blagoslov hrvatskih obitelji. Božji blagoslov svima+


Molitva za ozdravljenje IM od MS te molitva za ozdravljenje ĐK od njene bolesti amen


Molim da se molimo Gospodinu za zdravlje mog sina Ante, ima tesku genetsku bolest i uzdam se samo u njegovu milost.


Hvaljen Isus i Marija.Molim vas pomolite  se za obracenje moga muza,udaljen je od obitelji i od Boga vec duze vrijeme,teski porok razara nasu obitelj(kocka i klađenje)ne mogu se vise nosit s tim ne komuniciramo vec tri miseca ko stranci smo u kuci,a dica sve gledaju.Mene samo drzi vjera i moj Bog nista drugo.(d.b)


Hvaljen Isus i Marija..potrebna je molitva jer osjećam duhovni poziv već dulje vrijeme ali roditelji se nikako ne slažu s mojom odlukom pa vas molim da se molite jer vjerujem da je Isusu sve moguće neka im omekša srca i ojača vjeru hvala..BVB


Za duhovne i materijalne potrebe svete Crkve,za nerođenu djecu,za duše u čistilištu, za nerotknije,za bolesnike,za sve koje pate od depresije,za starije i nemoćne,za moju obitelj,za budućeg muza da mi ga Gospodin providi! (A.P)


Molim vas dragi moji pomolite se Gospodinu da mi se smiluje da nemam multiplusklerozu. Molite da ozdravim i da suprug i ja konacno mozemo imati dijete. Molite da dobijem posao u svom gradu, da ne moram ovako bolesna na sezonu, jer ne znam sto me ceka i da li cu je izdrzati zdravstveno. Najvise od svega, moiite ga samnom da mi da snagu, pravu vjeru i pouzdanje, jer suze i strah vladaju mojoj obitelji, umjesto osmijeha i djecje radosti. Izgubila sam nadu, molim vas molite. Nek vam je svako dobro i obilje Bozjeg blagoslova.


Preporucajem u molitve sebe , svoju obitelj, prijatelje, neprijatelje . Na poseban nacin preporucivam u molitve ljude koji su daleko od Boga , molimo za obracenje nasi politicara, molimo za nerodenu djecu , molimo za psovace, za bludnike da spoznaju svoje zlo ,pokaju se i vrate Bogu, molimo za spas naseg hrvatskog naroda .


Neka mi Gospodin ozdravi duhovne i tjelesne oči po zagovoru Svetog Padre Pija. (M.B.)


Za mene i moju obitelj molitva da po božjoj volji i njegovoj pomoći uspijemo na našim putevima. (Lj.B)

***MOLITVENE NAKANE I ZAHVALE MOŽETE POSLATI KLIKOM NA OVAJ TEKST